HUIDVERBETERING - PERMANENTE MAKE-UP - NAGELSTUDIO

Nagelstudio

Reserveren

 

 

NIEUW


 

De Innovatie van het jaar

De nieuwe Sopolish Protect & Peel garandeert je prachtig gelakte nagels gedurende meer
dan 14 dagen met volledige bescherming van je natuurlijke nagels. 
Sopolish Protect & Peel verwijder je in slechts enkele seconden, zonder enig contact met 
solventen. Je kan het thuis zelf afpellen. Veilig en eenvoudig met behoud van de 
natuurlijke vitaliteit van je nagels.

De semi-permanente nagellak voor elke vrouw

 • perfect gelakte nagels gedurende 14 dagen
 • langdurige hoogglanzende afwerking
 • onweerstaanbare kleuren en matching nagellak of gel
 • extra sterkte voor de natuurlijke nagel zonder vijlen of frezen
 • geen beschadiging voor je eigen nagel

 + Vital Nail Skin

 • volledige nagelbescherming
 • voedende nageltherapie dankzij het Vital Nail Serum
 • eenvoudige peel-off verwijdering
 • gedaan met afweken in solventen

 

Maak kennis met: So Polish

So Polish wordt aangebracht als een nagellak, maar hard uit als een gel en geeft als resultaat een full colour of french.
Deze lak blijft 3 weken mooi en kan hierna gewoon worden weggehaald, zonder schade aan je eigen nagel. Je kan er dan een nieuwe kleur op laten zetten, maar dit is niet verplicht. De lak wordt er met een speciaal product afgeweekt waardoor deze los komt van de nagel zonder vijlwerk.

Prijs:
Sopolish handen 1ste keer      35€

Sopolish bijwerken                  40€

Sopolish voeten                       47,50€
Afhalen Sopolish                     30€

Gel- of Acrylnagels:

Verzorgde handen en nagels zijn uw visitekaartje. Spijtig genoeg zijn sterke nagels niet aan iedereen gegund. Als hulp om nagels te verstevigen, om van het nagelbijten af te komen of gewoon om mooie nagels te hebben, kan je gel of acryl op je eigen nagels of kunstnagels laten aanbrengen.

Breken, scheuren of splijten uw nagels? Bent u nagelbijter of wilt u gewoon mooie en verzorgde nagels waar u zelf weinig werk aan heeft ?
Dan zijn gel- of acrylnagels de ideale oplossing voor u !

Gel en acryl bestaat in verschillende kleuren en bieden allebei flexibiliteit en stevigheid, zodat lakken overbodig wordt en er weinig verzorging van je nagels meer nodig is.

Voordelen van gel- of acrylnagels:

 • bieden meer flexibiliteit
 • bieden een langdurige glans
 • zijn steviger en natuurlijker

Welke afwerkingen zijn er mogelijk?

Je nagels kunnen op 3 manieren afgewerkt worden:

 • naturel: met enkel een transparante laag over de nagels
 • colour: met een in de massa gekleurde gel lijkt het of je nagels gelakt zijn
 • french: een stijlvolle zachtroze vulling met een witte of parelmoeren nagelrand

Ook wat de vorm betreft heb je tal van mogelijkheden: lang, kort, rond, puntig, recht

Prijs:
kunstnagel met tip:                  75€
kunstnagel met sjablonen:       60€
gel of acryl op eigen nagel:      50€
bijwerking french:                    47.50€
bijwerking kleur:                      47.50€
bijwerking naturel:                   44€

herstel 1 nagel tip:                   4.00€
herstel 1 nagel sjabloon           1.50€

gelish.soakoff.gelpolish.nagelstudio.marlebeau.hasselt.mooienagels.pronails

Wanneer en waarom worden tips gebruikt?

Tips zijn kunstnagels die op je natuurlijke nagels gekleefd worden, zonder deze te beschadigen. De gel of acryllaag wordt hier bovenop aangebracht. Op deze manier heb je meteen stevige en mooie lange nagels zonder te wachten. Als je nagels groeien, groeit de tip uit en zorgt de gel of acryl ervoor dat je lange nagels kan houden. Indien je van kort naar lang wil gaan zonder te wachten, zijn tips dus aangewezen

Worden mijn natuurlijke nagels beschadigd?

Je natuurlijke nagels worden enkel licht opgeruwd. We werken met een kwaliteitsproduct en de nodige zorg zodat je nagels niet aangetast worden. De gel of acrylnagels kunnen achteraf ook verwijderd worden! Probeer dit laatste echter nooit zelf te doen!

Hoe lang duurt het voor mijn nagels moeten worden bijgewerkt?

Naarmate je natuurlijke nagels groeien, groeit ook de gel of acryl mee uit. Je nagels dienen dan terug op lengte gebracht te worden. Verder dienen je nagels terug een gel of acryllaag te krijgen tot tegen de nagelriem. Afhankelijk van de groeisnelheid duurt dit 2 à 4 weken. Bij de grote meerderheid dienen de nagels na 3 weken bijgewerkt te worden.

Daar de nagels van een nagelbijter veel vlugger groeien dan bij iemand ander is het aangeraden in het begin om de 2 weken terug te komen. Deze herhaling is nodig totdat je eigen nagel gegroeid is en lang genoeg is.

Waar op letten?

Laat kunstnagels nooit in aanraking komen met agressieve chemische producten zoals terpentijn, chloor en schoonmaakproducten. Draag bij voorkeur handschoenen bij het afwassen of schoonmaken.

Verwijder nooit zelf je kunstnagels. Het risico dat je zware schade aan je natuurlijke nagels toebrengt, is te groot. Komt er een kunstnagel los, laat hem dan zo snel mogelijk herstellen. Wanneer er lucht en vocht tussen de natuurlijke nagel en de kunstnagel komt, kan dit leiden tot een schimmelvorming.

gelish.soakoff.gelpolish.nagelstudio.marlebeau.hasselt.mooienagels

Verzorging van kunstnagels

Hier volgen een aantal tips om uw nagels mooi te houden

 • Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals : aceton, terpentine en benzine. Gebruik altijd rubberen handschoenen wanneer u met een van deze middelen gaat werken.
 • Knip nooit met een nagelknipper de nagels korter, de nagels zullen breken, scheuren of splijten. Wanneer u uw nagels korter wilt gebruik dan altijd een vijl.
 • Uw nagels zijn niet bedoelt om bijv. blikjes open te maken enz…
 • Wanneer u rookt of regelmatig onder de zonnebank gaat dan is het raadzaam om altijd een blanke lak te dragen anders loopt u het risico dat uw nagels gaan vergelen.
 • Wacht niet te lang om uw nagels te laten bijwerken. Gemiddeld staat hier drie a vier weken voor. In de zomer zullen uw nagels sneller groeien door de aanmaak van vitamine D.
 • Wilt u de nagels lakken? Geen probleem! Alle lakken zijn geschikt. Let op!! Gebruik nooit een nagellakremover met aceton.
 • Het is natuurlijk altijd belangrijk om de handen goed te blijven verzorgen, maar in de winter hebben ze toch net iets extra’s nodig. Gebruik een verzorgende handcrème en een crème of olie voor de nagelriemen
 • Wanneer uw handen toch erg droog blijven dan kunt u ook eens in de zoveel tijd een paraffine handpakking nemen, deze voedt de handen en maken ze weer heerlijk zacht.
 • Verwijder nooit zelf uw kunstnagels. U loopt het risico dat u uw eigen nagels beschadigd.
 • Als u de nagels vaak stoot, dan is dit een teken dat uw nagels te lang zijn. Vijl de nagels dan iets korter. Let wel op dat u de nagels niet smaller vijlt bij de breekpunten (het punt waar het roze nagelbed stopt en de witte nagelrand begint). Dit verzwakt de nagels.

Nagelbijten

Als u het nagelbijten niet kunt laten, dan kent u het probleem als geen ander:

 • nagels tot ver in het nagelbed afgekloven, wat niet iedereen mooi vindt
 • een beschadigd nagelbed, waardoor er infectieproblemen kunnen ontstaan
 • u wilt er wel vanaf, maar het lukt niet

Een zetje in de goede richting? Geen vies zalfje, geen psycholoog maar kunstnagels. Een aantal klanten hebben wij reeds van het nagelbijten afgeholpen.

Ook mannen kunnen op deze manier hun afgebeten nagels laten bijwerken. Geen glanslaag, geen wit boordje, maar een mooie verzorgde hand als resultaat!!!

Het zetten van kunstnagels bij een nagelbijter heeft direct een aantal positieve effecten:

 • het bijten van de kunstnagel is niet aantrekkelijk omdat deze te hard en te taai is
 • het nagelbed krijgt direct de gelegenheid om te herstellen
 • de kunstnagel kan als een natuurlijke nagel worden aangebracht en is direct zichtbaar als verzorgde nagelHet probleem van nagelbijten:

Het gevolg van jaren lang nagelbijten bij deze vrouw is dat er nauwelijks nog nagel aanwezig is. Het nagelbed en de nagelriem zijn beschadigd en sommige nagelriemen zijn geïnfecteerd

gelish.soakoff.gelpolish.nagelstudio.marlebeau.hasselt.mooienagels.french.nagelbijtergelish.soakoff.gelpolish.nagelstudio.marlebeau.hasselt.mooienagels.nagelbijtergelish.soakoff.gelpolish.nagelstudio.marlebeau.hasselt.mooienagels.french.nagelbijter

Een set kunstnagels camoufleert het nagelbijtprobleem direct en ontmoedigt het nagelbijten. Als de eigen nagels zich hebben hersteld (na zo'n 6 weken) kunnen de kunstnagels worden verwijderd.

FEEDBACK:

B.Z.: Het was de eerste maal dat ik naar Mar Le Beau ging. Het eerste wat me opviel, was dat ik een bevestiging van mijn reservatie en een herinnering per mail kreeg. Dit vond ik geweldig. Ik was iets te vroeg op mijn afspraak, maar heb niet moeten wachten. Ik heb degelijk advies gekregen en mijn nagels zijn gewoon prachtig.

J.P.: hallo, zaterdag ging het er heel gemoedelijk aan toe, zelfs met een mevrouw haar hond even buiten behoeften laten doen. jaren terug dacht ik de Mar Le Beau alleen iets was voor de sjieke madammekes van de stad nu voel ik er mij helemaal thuis, ook al omdat ik sommige meisjes toevallig ken groetjes,

K.G.:De service is heel vriendelijk en correct

T.P.: zoals gewoonlijk , zeer vriendelijk en beleefd.
mijn nagels zien er weer stralend uit.

C.M.: Ik kom al (als ik me niet vergis) sinds 1999 bij Mar Le Beau voor mijn gelnagels. Steeds zijn de meisjes zeer vriendelijk en behulpzaam met het kiezen van een kleurtje voor mijn nagels. Jammer dat het bijwerken van mijn nagels maar een uurtje duurt want dat is mijn uurtje ontspanning. Bedankt meisjes en tot binnenkort.

A.V.: Ik ben super geholpen door katrijn, want de voorbije 2keer was ik niet zo tevreden. Maar daar is nu verandering in gekomen en ben super tevreden over de service.

E.E.: Ik krijg steeds de even vriendelijke en professionele aanpak die ik verwacht.

Facebook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe to Marlebeau Nieuwsbrief feed

Onze Diensten

Permanente make-up

Met meer dan 20 jaar ervaring is Denise Ramaekers een Master in het pijnloos plaatsen van permanente make-up.
Als geen ander beheert ze de laatste nieuwe technieken. Dankzij constante bijscholingen is zij steeds op
de hoogte van de beste techniek én kan zij deze als de beste toepassen.

Manicure/Pedicure

Bij Mar Le Beau kan U ook terecht voor een standaard hand- en voetverzorging.

Wij verzorgen de nagelriemen, nagelplaat, verwijderen eelt, eeltpitjes, likdoorns of ingegroeide nagels zonder probleem.

Figuurcorrectie

U wil opnieuw een strak en steviger lichaam? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij werken reeds vele jaren samen met de Endermologie LPG en BodySculptor. Nieuwkomer Pro-Line
zorgt voor de laatste afwerking. In combinatie zorgen deze drie toppers voor zichtbare resultaten.

Maak een afspraak voor jouw persoonlijke figuuranalyse.

Definitieve ontharing

Meer 10 jaar ervaring, door Mevr. Ramaekers uitgevoerd. U kan steeds bij ons terecht voor vrijblijvende informatie en prijsofferte.

Deze nieuw ontwikkelde diodelaser kan ongewenste haren zeer efficiënt en blijvend verwijderen op een betrouwbare en comfortable manier.

Contacteer ons

Copyright Mar|Le|Beau | Contacteer ons | Website door Publivisie