HUIDVERBETERING - PERMANENTE MAKE-UP - NAGELSTUDIO

HydroPeptide & Ahava

HydroPeptide is de marktleider in Peptiden en Anti-aging huidverzorging omdat we 21 verschillende peptiden op klinische niveaus aan onze producten toevoegen, de grootste varieteit op de markt.We gaan nog een stap verder en voegen er dan nog een verscheidenheid aan vitale voedende elementen aan toe.

Wat zijn Peptiden?

Peptiden zijn celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen.
Peptiden kunnen de callogeenproductie verhogen, wimperfolikels acitveren en de samentreking van de mimische spieren minimaliseren.
Een hoog percentage Peptiden betekent een versterkt signaal. Wanneer men de Peptiden regelmatig aanbrengt, worden deze signalen ook vaker verzonden.

Onze belofte is eenvoudig:
We selecteerden de meest geavanceerde, wetenschappelijk bewezen huidverzorgingselementen en vereenvoudigden je schoonheidsritueel. Je hoeft geen ontelbare huidverzorgingsproducten uit te proberen en kostbare tijd te spenderen om meerdere producten aan te brengen of te investeren in overbodige huidverzorging.
Onze veelzijdige HydroPeptide® verlicht je hectische en complexe leven. Wat je huidtype of huidconditie ook is, HydroPeptide® levert vitale ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

HydroPeptide® bevat alles wat je huid nodig heeft in de hoogst mogelijke en veiligste concentraties, van de meest recente doorbraken tot de alom bekende huidverzorgingsmethodes die hun effecten bewezen hebben.
Je zal versteld staan van de spectaculaire resultaten.
In elk HydroPeptide® product is de meest geavanceerde wetenschap gecombineerd met de meest innovatieve, vooruitstrevende ingrediënten en natuurlijke, helende planten.

Alle producten zijn parabeenvrij en niet getest op dieren.

HydroPeptide® vernieuwt, verjongt en herstelt de huid, geeft haar een nieuwe kans en vertraagt de tekenen van veroudering.

Dit is onze belofte!

De SIMPLY AGELESS SKIN KEY™ is jouw eenvoudige handleiding naar een mooie, jongere huid. Het HydroPeptide®-team van scheikundigen, schoonheidsspecialisten en dokters onderzochten jarenlang de noden van echte vrouwen en mannen en kwamen zo tot oplossingen voor de huid die echt werken.

De SIMPLY AGELESS SKIN KEY™ staat voor zes fundamentele elementen, nodig om een jeugdige, gezonde en heldere huid te bekomen en te behouden: PURIFY (zuiver), RELAX (ontspan), NOURISH (voed), STIMULATE (stimuleer), HYDRATE (hydrateer) en PROTECT (bescherm).

De HydroPeptide®-filosofie bestaat er in om elk van deze vitale elementen aan bod te laten komen. Dit in zo weinig mogelijk stappen, met een minimum aan producten en toch spectaculaire huid-verjongende resultaten te bekomen.

Onze SIMPLY AGELESS SKIN KEY™, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke technologie, klinisch onderzoek en professionele ervaring, is je gids naar een mooie, gezonde huid.

Om een spectaculair resultaat te bekomen in je anti-aging huidverzorging, zijn onderstaande 3 voorwaarden cruciaal.

  • Er moet een variatie aan peptiden zijn.
  • Peptiden moeten op klinische niveaus aanwezig zijn.
  • Peptiden dienen op herhaaldelijk aangebracht te worden.

De creatie van HydroPeptide® was een teamprestatie.

Verschillende scheikundigen, artsen, schoonheidsspecialisten en zelfs voedingsdeskundigen leverden een bijdrage aan het ontstaan.  In hun geheel maken peptiden eiwitten aan, die de bouwstenen vormen van het leven. Dr. Louise Peck, doctor in de voedingswetenschappen en befaamd expert in dit vakgebied, was goed vertrouwd met de effecten van het “proteïnedieet”.
Toen ze peptiden, eiwitfragmenten die gebruikt worden om de gezondheid en schoonheid van de huid te verbeteren, leerde kennen, was ze geïntrigeerd. Dr. Peck onderwierp de peptiden aan allerlei testen en was opgetogen over de resultaten. Net zoals ze wist dat een gezonde voeding evenwichtig moet zijn, was het vanzelfsprekend dat uiterst efficiënte huidverzorging ook in evenwicht diende gebracht te worden met meer dan alleen heel performante peptiden. Samen met huidexperten deed ze jarenlang onderzoek naar doeltreffende ingrediëntencombinaties die de term “huidverjongend” waardig zouden kunnen zijn. Zij & haar zoon, Steve Peck, een ondernemer die al een succesvol bedrijf in antiagingsupplementen beheerde, trachtten een huidstrategie te ontwikkelen die alle aspecten van veroudering van de huid zou aanpakken.

Haar team ontwikkelde de "SIMPLY AGELESS SKIN KEY™" (de handleiding naar een eenvoudig verzorgingsritueel voor een jeugdige huid), een complete strategie voor een gezonde huid die zonder uitzondering is toegepast op elk HydroPeptide®-product.

De resultaten van het harde teamwork en het onderzoek waren meer dan veelbelovend; op 66-jarige leeftijd veranderde het uitzicht van Dr. Peck’s eigen huid. Zij en haar team creëerden een indrukwekkende productlijn in combinatie met een revolutionaire strategie. Ze maakten van iets heel complex, iets heel gemakkelijk in gebruik en tegelijk heel efficiënt.

Het verhaal begint bij de peptide-revolutie. Peptiden worden al jaren gebruikt in de geneeskunde, maar vinden sinds kort ook hun weg naar de anti-aging huidverzorging.

Zij creëerden HydroPeptide


AHAVA

Op het laagste punt ter wereld, waar het allemaal begint.

De Dode Zee is hun thuis op het laagste punt ter wereld. Het is een adembenemend mooie een vredige plaats - een geologisch wonder gevuld met contrasten die alleen Moeder Natuur kan creëren.

Er hangt een mystieke sfeer: Een oase in het midden van de woestenij; een uniek zout meer en modderige oevers die 's werelds hoogste concentratie van hydraterende mineralen bevatten; water verrijkt met een verouderingsvertragende alg, enig in haar soort; en kalmerende planten die groeien in de droogste woestijnomstandigheden.

In 1988 begonnen we met klinisch onderzoek naar de krachtige effecten van haar rijke variatie mineralen op het stimuleren van huidvernieuwing en vormden we AHAVA Dead Sea Laboratories. Sindsdien zijn we niet gestopt - we onderzoeken de rijkdom van deze natuurlijke huidverzorgende schatten en optimaliseren hen met wetenschappelijke precisie om de beste, op de natuur geïnspireerde Dode Zee gelaats- en lichaamsverzorgingsproducten op de markt te brengen.

Gedurende de jaren cultiveerden we een unieke identiteit die synoniem staat voor de rijkdom, puurheid en natuurlijke goedheid waarvoor dit mineraalrijke bassin staat. Dankzij onze voortdurende inspanningen verdienen we zeker en vast onze reputatie als het ultieme Dode Zee verzorgingsmerk..

Generaties lang bezoeken mensen die hun huid willen doen herleven de mystieke wateren van de Dode Zee. Baden in het krachtige, mineraalrijke water van dit unieke zoute meer zorgt voor een gevoel van hernieuwde energie en vitaliteit. Het effect lijkt bij mystiek, maar de verjongende, revitaliserende en balancerende effecten van de natuurlijke ingrediënten die in overvloed in de regio voorkomen zijn klinisch bewezen.

Het is dat gevoel van persoonlijke wedergeboorte en huidvernieuwing die onze voortdurende inspanningen om jou het beste in door de natuur geïnspireerde huidverzorging te bezorgen blijft aandrijven. We hebben dit gevoel dan ook vastgelegd in een zin die de belofte van AHAVA weergeeft: “My skin reborn”.

HUIDVRIENDELIJK

De formules van AHAVA’s natuurlijke, verjongende huidverzorgingsproducten bevatten enkel de beste huidvriendelijke ingrediënten die de Dode Zee te bieden heft, ondersteund door een verscheidenheid aan zorgvuldig geselecteerde botanische extracten uit andere regio’s. Samen onthullen deze zachte, irritatievrije formules, hun gezamenlijke kracht en zo een gezonde, gehydrateerde huid.
Voor de formules van onze producten, die op de natuur geïnspireerd zijn, gebruikt AHAVA de volgende ingrediënten met EcoCert-certificaat: Dode Zee water, Dode Zee minerale modder en Dode Zee zout.

DODE-ZEE MINERALEN

Dode-Zee-mineralen zijn het natuurlijke supplement bij uitstek om onze huid gezond en gehydrateerd te houden. De essentiële mineralen voor een goedwerkende huid –magnesium,calcium,kaliumennatrium– trekken op natuurlijke wijze water aan en houden het vast. Deze zijn beter gekend als natuurlijke hydraterende factoren (NMF). Wanneer een persoon ouder wordt, raken de niveaus van NMF stilaan uitgeput, waardoor het lichaam moeilijker het goede hydratatieniveau behoudt om huidveroudering tegen te gaan. Stedelijke vervuiling, continue blootstelling aan de elementen en de snelle levensstijl die we eropna houden eisen hun tol. Dode Zee minerale formules helpen de huid haar natuurlijke vermogen om zichzelf te hydrateren en soepel te houden te reactiveren.

4 ELEMENTEN
WATER - MODDER - ZOUT - PLANTEN

OSMOTER

Al AHAVA's producten bevatten AHAVA's exclusieve Osmoter™.

WAT IS OSMOTER™?

Een uniek, geconcentreerd extract, rijk aan mineralen uit het water van de Dode Zee, ontstaat tijdens een natuurlijk verdampingsproces. Het bevat wetenschappelijk uitgebalanceerde niveaus van Dode Zee-mineralen die de huid toelaten haar celfuncties te optimaliseren.

HOE WERKT HET?

De klinisch bewezen formule, die de kracht is achter ons volledig assortiment ontrekt dankzij het hefboomeffect van natuurlijke wateruitwisseling tussen huidcellen, osmose genaamd, vocht en voedingsstoffen aan de diepere huidlagen en brengt ze naar de bovenste laag van de opperhuid, waar deze het meest nodig zijn.

HET RESULTAAT

  • Optimaliseert het celmetabolisme.
  • Beschermt de huid tegen UV-schade.
  • Verhoogt het vochtniveau.
  • Herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid voor een zachte, egale en jeugdige huid.

Facebook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe to Marlebeau Nieuwsbrief feed

Onze Diensten

Permanente make-up

Met meer dan 20 jaar ervaring is Denise Ramaekers een Master in het pijnloos plaatsen van permanente make-up.
Als geen ander beheert ze de laatste nieuwe technieken. Dankzij constante bijscholingen is zij steeds op
de hoogte van de beste techniek én kan zij deze als de beste toepassen.

Manicure/Pedicure

Bij Mar Le Beau kan U ook terecht voor een standaard hand- en voetverzorging.

Wij verzorgen de nagelriemen, nagelplaat, verwijderen eelt, eeltpitjes, likdoorns of ingegroeide nagels zonder probleem.

Figuurcorrectie

U wil opnieuw een strak en steviger lichaam? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij werken reeds vele jaren samen met de Endermologie LPG en BodySculptor. Nieuwkomer Pro-Line
zorgt voor de laatste afwerking. In combinatie zorgen deze drie toppers voor zichtbare resultaten.

Maak een afspraak voor jouw persoonlijke figuuranalyse.

Definitieve ontharing

Meer 10 jaar ervaring, door Mevr. Ramaekers uitgevoerd. U kan steeds bij ons terecht voor vrijblijvende informatie en prijsofferte.

Deze nieuw ontwikkelde diodelaser kan ongewenste haren zeer efficiënt en blijvend verwijderen op een betrouwbare en comfortable manier.

Contacteer ons

Copyright Mar|Le|Beau | Contacteer ons | Website door Publivisie