HUIDVERBETERING - PERMANENTE MAKE-UP - NAGELSTUDIO

Feel Good verzorgingen

AHAVA

Op het laagste punt ter wereld, waar het allemaal begint.

De Dode Zee is hun thuis op het laagste punt ter wereld. Het is een adembenemend mooie een vredige plaats - een geologisch wonder gevuld met contrasten die alleen Moeder Natuur kan creëren.

Er hangt een mystieke sfeer: Een oase in het midden van de woestenij; een uniek zout meer en modderige oevers die 's werelds hoogste concentratie van hydraterende mineralen bevatten; water verrijkt met een verouderingsvertragende alg, enig in haar soort; en kalmerende planten die groeien in de droogste woestijnomstandigheden.

In 1988 begonnen we met klinisch onderzoek naar de krachtige effecten van haar rijke variatie mineralen op het stimuleren van huidvernieuwing en vormden we AHAVA Dead Sea Laboratories. Sindsdien zijn we niet gestopt - we onderzoeken de rijkdom van deze natuurlijke huidverzorgende schatten en optimaliseren hen met wetenschappelijke precisie om de beste, op de natuur geïnspireerde Dode Zee gelaats- en lichaamsverzorgingsproducten op de markt te brengen.

Gedurende de jaren cultiveerden we een unieke identiteit die synoniem staat voor de rijkdom, puurheid en natuurlijke goedheid waarvoor dit mineraalrijke bassin staat. Dankzij onze voortdurende inspanningen verdienen we zeker en vast onze reputatie als het ultieme Dode Zee verzorgingsmerk..

Generaties lang bezoeken mensen die hun huid willen doen herleven de mystieke wateren van de Dode Zee. Baden in het krachtige, mineraalrijke water van dit unieke zoute meer zorgt voor een gevoel van hernieuwde energie en vitaliteit. Het effect lijkt bij mystiek, maar de verjongende, revitaliserende en balancerende effecten van de natuurlijke ingrediënten die in overvloed in de regio voorkomen zijn klinisch bewezen.

Het is dat gevoel van persoonlijke wedergeboorte en huidvernieuwing die onze voortdurende inspanningen om jou het beste in door de natuur geïnspireerde huidverzorging te bezorgen blijft aandrijven. We hebben dit gevoel dan ook vastgelegd in een zin die de belofte van AHAVA weergeeft: “My skin reborn”.

HUIDVRIENDELIJK

De formules van AHAVA’s natuurlijke, verjongende huidverzorgingsproducten bevatten enkel de beste huidvriendelijke ingrediënten die de Dode Zee te bieden heft, ondersteund door een verscheidenheid aan zorgvuldig geselecteerde botanische extracten uit andere regio’s. Samen onthullen deze zachte, irritatievrije formules, hun gezamenlijke kracht en zo een gezonde, gehydrateerde huid.
Voor de formules van onze producten, die op de natuur geïnspireerd zijn, gebruikt AHAVA de volgende ingrediënten met EcoCert-certificaat: Dode Zee water, Dode Zee minerale modder en Dode Zee zout.

DODE-ZEE MINERALEN

Dode-Zee-mineralen zijn het natuurlijke supplement bij uitstek om onze huid gezond en gehydrateerd te houden. De essentiële mineralen voor een goedwerkende huid –magnesium,calcium,kaliumennatrium– trekken op natuurlijke wijze water aan en houden het vast. Deze zijn beter gekend als natuurlijke hydraterende factoren (NMF). Wanneer een persoon ouder wordt, raken de niveaus van NMF stilaan uitgeput, waardoor het lichaam moeilijker het goede hydratatieniveau behoudt om huidveroudering tegen te gaan. Stedelijke vervuiling, continue blootstelling aan de elementen en de snelle levensstijl die we eropna houden eisen hun tol. Dode Zee minerale formules helpen de huid haar natuurlijke vermogen om zichzelf te hydrateren en soepel te houden te reactiveren.

4 ELEMENTEN
WATER - MODDER - ZOUT - PLANTEN

OSMOTER

Al AHAVA's producten bevatten AHAVA's exclusieve Osmoter™.

WAT IS OSMOTER™?

Een uniek, geconcentreerd extract, rijk aan mineralen uit het water van de Dode Zee, ontstaat tijdens een natuurlijk verdampingsproces. Het bevat wetenschappelijk uitgebalanceerde niveaus van Dode Zee-mineralen die de huid toelaten haar celfuncties te optimaliseren.

HOE WERKT HET?

De klinisch bewezen formule, die de kracht is achter ons volledig assortiment ontrekt dankzij het hefboomeffect van natuurlijke wateruitwisseling tussen huidcellen, osmose genaamd, vocht en voedingsstoffen aan de diepere huidlagen en brengt ze naar de bovenste laag van de opperhuid, waar deze het meest nodig zijn.

HET RESULTAAT

  • Optimaliseert het celmetabolisme.
  • Beschermt de huid tegen UV-schade.
  • Verhoogt het vochtniveau.
  • Herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid voor een zachte, egale en jeugdige huid.

ENTER THE MINERAL ZONE

Weinig tijd? Geen probleem! Met deze Express Treatments van 30 minuten voel je
je zo weer als herboren. 

Mix & Mask
Een behandeling met verschillende maskers, tegelijkertijd! Beantwoordt aan alle noden van je
huid voor een uitstraling om WOW tegen te zeggen.
Detox Time
AHAVA’s natuurlijke modder & mineralenbehandeling om je huidoppervlak te bevrijden van
vervuilende stoffen, je "glow" te herstellen en de natuurlijke barrière van de huid te versterken om je
te wapenen tegen dagelijkse stressfactoren.
Skin Fitness
Verkwikkende behandeling voor een gladde en strakke huid. Pak vermoeidheid en vroegtijdige
veroudering aan in slechts 30 minuten!
Beauty & Relaxation to go
Gepersonaliseerde, diep reinigende en relaxerende behandeling. Puur genieten!
Mineral Recharge
Hydraterende boost als dorstlesser voor zelfs de meest droge huid! AHAVA’s exclusieve
Osmoter™ herlaadt je huid om ze te laten stralen van binnenuit.

 

 

Facebook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe to Marlebeau Nieuwsbrief feed

Onze Diensten

Permanente make-up

Met meer dan 20 jaar ervaring is Denise Ramaekers een Master in het pijnloos plaatsen van permanente make-up.
Als geen ander beheert ze de laatste nieuwe technieken. Dankzij constante bijscholingen is zij steeds op
de hoogte van de beste techniek én kan zij deze als de beste toepassen.

Manicure/Pedicure

Bij Mar Le Beau kan U ook terecht voor een standaard hand- en voetverzorging.

Wij verzorgen de nagelriemen, nagelplaat, verwijderen eelt, eeltpitjes, likdoorns of ingegroeide nagels zonder probleem.

Figuurcorrectie

U wil opnieuw een strak en steviger lichaam? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij werken reeds vele jaren samen met de Endermologie LPG en BodySculptor. Nieuwkomer Pro-Line
zorgt voor de laatste afwerking. In combinatie zorgen deze drie toppers voor zichtbare resultaten.

Maak een afspraak voor jouw persoonlijke figuuranalyse.

Definitieve ontharing

Meer 10 jaar ervaring, door Mevr. Ramaekers uitgevoerd. U kan steeds bij ons terecht voor vrijblijvende informatie en prijsofferte.

Deze nieuw ontwikkelde diodelaser kan ongewenste haren zeer efficiënt en blijvend verwijderen op een betrouwbare en comfortable manier.

Contacteer ons

Copyright Mar|Le|Beau | Contacteer ons | Website door Publivisie