HUIDVERBETERING - PERMANENTE MAKE-UP - NAGELSTUDIO

Crystal Clear

Dé favoriete behandeling van de sterren.

Microdermabrasie

Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer.
Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een 'work out' voor het gelaat.
Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

Oxygen Therapy

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.
Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.
Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

Avondje uit?

Oxygen Therapy biedt de oplossing! De behandeling is niet agressief, geeft geen roodheid of irritatie en bezorgt je een onmiddellijke éclat. Je huid straalt als nooit er voren.

Over Crystal Clear

Al sinds 1995 is Crystal Clear één van de wereldleiders in de hoog technologische schoonheidsindustrie.

Het grote succes van Crystal Clear is te danken aan 'non-stop research' van de specialisten ter zake en de voortdurende ontwikkeling van verbeterde en nieuwe producten. MEt Crystal Clear willen wij onze klanten de beste behandelingen aanbieden met de meest fantastische resultaten. Ons vak is onze passie!!!

De huidige naambekendheid van Crystal Clear werd gerealiseerd dankzij het grote enthousiasme waarmee Crystal Clear behandelingen door de vele 'celebrities' werden onthaald. Het betekende tegelijkertijd een verdere stimulans naar het grote publiek en de media toe. Crystal Clear doet haar naam 'Beauty Treatment to the Stars ' dan ook alle eer aan.

Crystal Clear is al geruime tijd een vaste waarde binnen de professionele schoonheidsindustrie, dankzij de verbluffende en onmiddellijk zichtbare resultaten.

Prijs:

110€
 

Facebook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe to Marlebeau Nieuwsbrief feed

Onze Diensten

Permanente make-up

Met meer dan 20 jaar ervaring is Denise Ramaekers een Master in het pijnloos plaatsen van permanente make-up.
Als geen ander beheert ze de laatste nieuwe technieken. Dankzij constante bijscholingen is zij steeds op
de hoogte van de beste techniek én kan zij deze als de beste toepassen.

Manicure/Pedicure

Bij Mar Le Beau kan U ook terecht voor een standaard hand- en voetverzorging.

Wij verzorgen de nagelriemen, nagelplaat, verwijderen eelt, eeltpitjes, likdoorns of ingegroeide nagels zonder probleem.

Figuurcorrectie

U wil opnieuw een strak en steviger lichaam? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij werken reeds vele jaren samen met de Endermologie LPG en BodySculptor. Nieuwkomer Pro-Line
zorgt voor de laatste afwerking. In combinatie zorgen deze drie toppers voor zichtbare resultaten.

Maak een afspraak voor jouw persoonlijke figuuranalyse.

Definitieve ontharing

Meer 10 jaar ervaring, door Mevr. Ramaekers uitgevoerd. U kan steeds bij ons terecht voor vrijblijvende informatie en prijsofferte.

Deze nieuw ontwikkelde diodelaser kan ongewenste haren zeer efficiënt en blijvend verwijderen op een betrouwbare en comfortable manier.

Contacteer ons

Copyright Mar|Le|Beau | Contacteer ons | Website door Publivisie